Nitro-Babe

Musiikki Suomessa

Musiikkia iPhonesta erilaisin tavoin

November 25th, 2023 by Liam Nicolas

Iphonella on helppo kuunnella musiikkia. Viime vuosina Apple on tuonut markkinoille useita uusia tuotteita ja ominaisuuksia, jotka tekevät musiikin kuuntelusta entistä helpompaa. IPhonen kanssa voit kuunnella musiikkia erilaisin tavoin.

Ensinnäkin, voit käyttää omia musiikkikokoelmiasi. Jos olet tallentanut valitsemiasi kappaleita iTunesiin tai ostanut ne Apple Music -palvelusta, voit helposti löytää ne ja toistaa niitä iPhonella. Voit myös lisätä musiikkikirjastoosi kappaleita, jotka olet tallentanut muualta. Voit tehdä tämän yhdistämällä iPhonen tietokoneeseen USB-kaapelilla ja siirtämällä musiikkia iPhonen musiikkikirjastoon.

Toiseksi, voit kuunnella musiikkia suoratoistopalveluista. Apple Music -palvelusta löydät miljoonia kappaleita, joista voit valita ja toistaa suoraan iPhonella. Voit myös kuunnella musiikkia muilla suosituilla suoratoistopalveluilla, kuten Spotify, Deezer ja Tidal.

Kolmanneksi, voit kuunnella musiikkia verkossa. Voit kuunnella musiikkia monilta eri verkkosivustoilta, kuten YouTube Music, SoundCloud ja Bandcamp. Voit myös kuunnella radiokanavia verkossa, kuten Beats 1, käyttämällä Apple Music -sovellusta.

Lopuksi voit kuunnella musiikkia radiosta. Voit ladata erilaisia radiokanavia sovelluksista, kuten iHeartRadio ja TuneIn, ja toistaa niitä iPhonella.

Hyvät kuulokkeet takaavat miellyttävän kuuntelukokemuksen

Kuunnellaksesi musiikkia iPhonella tarvitset hyvät kuulokkeet. Musiikkia voi toki kuunnella suoraan puhelimen kaiuttimella, mutta muut lähistöllä olevat ihmiset eivät välttämättä nauti kokemuksesta samalla tavalla. Kuulokkeiden osalta voit valita joko langalliset tai langattomat kuulokkeet. Sen lisäksi voit valita joko perinteiset kuulokkeet tai korviin sijoitettavat nappikuulokkeet.

Napsauta tästä nähdäksesi laajan valikoiman erilaisia iPhoneen sopivia kuulokkeita, joiden avulla pääset nauttimaan musiikin kuuntelusta puhelimellasi täysillä.

Voit kuunnella musiikkia iPhonesta erilaisin tavoin. Voit käyttää omaa musiikkikokoelmaasi, suoratoistopalveluja, verkkosivustoja ja radiokanavia. Kuuntele musiikkia iPhonella ja nauti siitä! Täydellisen kuuntelukokemuksen takaavat tarpeeksi laadukkaat kuulokkeet, jotka pääset helposti hankkimaan monista eri verkkokaupoista.